DEAR MR.GEDEKK II , LOVE IS LIKE A CHOICE , YOU MAKE FROM MOMENT TO MOMENT AND YOU CAN BE IN LOVE IN ALL THE SWEET LOVE .. I LOVE YOU MIZAN .. FOREVER BEING NM'S OWNER :')

Tuesday, 11 December 2012

jiwang kah aku ?




Assalamualaikum.. hye.. hurmm aku x thu nk cite ape hri nim.. aku pun x thu ape yg terjadi kat dri aku dh.. 2 hari dh aku duk sorng dumoh.. hok lain sume duk kmpung.. ak? hurmm aku malas duk kmpung..so aku ikut abah aku balik umah.. hee.. skrg aku bosan.. hurmm aku skrg mudh ngat sakit..aku sakit nde? hurmm ade ah tu.. aku hrap x ciyez ah sakit aku nim.. sbb sakit aku nim ah aku marah org yg aku syg smalam.. hmm. aku x thu lah bkpe aku emo sngat.. sorry , aku juz nk org yg btol2 fahami diri aku.. bkpe ye x fham aku.. k aku yg x faham ye? aku prlukan ye dlm hdup aku.. ye fhm x eah? aku juz nk ye thu seme hal tntng dri aku.. tntng fmily aku.. aku nok ye knl seme.. p bkpe susoh ngat.. ? ntahh.. aku pom x faham.. x faham x faham... awk , sy sayang ngatt ke awk.. sy nk awk sentiasa ade saat sy perlukan awk..boleh x? sy nak awk jadi milik sy.. boleh? awk jngan tinggal sy tw..selagi sy hidup , jgn harap nk cri org lain. .. sy syg awak.. selamanya.. please don' leave me again.. i miss you.. sy nk jiwang skit nim.. :)

Ku ingin dirimu , dekat dihatiku ,
berdua kita kan raih bahagia ,
Ku ingin dirimu , turut merasa , 
rasa rindu tuk menatap matamu
MENATAP MATAMU..

Sy rindu nak tatap mate awk , mkn aiskrim ngn awk , study ngn awk , dengar lagu ngn awk , mnum air kotak yg awk blnjer even sy x suke , rindu nak suap biskut music kat awk , mkn cadbury blackforest ngn awk , main kejor-kejor rebut slipar ngn awk , rindu nk dngr awk blebe , awk wat kembang hidung , wat muke comel , sepak-sepak , nk tengok awk galas bag.. n mcm-mcm lagi yg pernak kite have fun same-same..hurm awk , bile agy kite leh jumpe ehh.. bile agy sy nok tengok awk perhatikan sy dri kelas awk tu.. haa ingt sy x perasan ke awk tengok sy.. hemmm.. bile agy nok tengok awk dikir barat. ? thun dpan dh xde orh nk tman sy.. nk ajar sy math.. nk likis love kat bku math sy.. nak nyanyi lagu 'bawaku pergi' versi awk reka..hmm. sumpah sy rindu awk sangat2.. malam2 kat hostel.. sy text awk smbil ddk kat koridor , sambil2 tengok bintang.. kita nyanyi sama-sama.. kan? awk.. awk dh buat sy mcm permaisuri dlm hdup awk.. trima kasih sayang.. dh lah tu.. sy dh nk ngis ni.. k babai.. ILY mizan SM..

No comments:

Post a Comment